H to the ello och sen orkade hon inte mer

2010-11-30 16:18:53
Känner redan nu innan jag börjar skriva att dethär förmodligen kommer bli ett sjukt tråkigt inlägg. Jag gjorde nationella i engelska A idag. Så jävla svårt! Missade på massor som jag kom på efter. Blir liksom helt blockad i huvudet av de där konstiga proven. Jaja, det var i allafall det enda vi hade i skolan idag. Sen kom jag hem, åt mat, dushade, la mig i soffan och stensomnade. Vaknad nyss och är totalt otaggad på allt som inte heter sova. Jag borde vara sjuk mycket mer taggad på livet känner jag. Men allt går emot mig. Tar man bara dagens glass från frysen till magen. Först sitter fryslådan med glassen fast i frysen (sen har man ju sånt där lagom tålamod när man endast såg ljuset i glassen efter att ha legat och sovit i soffan och haft det varmt under täcket) efter det insåg jag att det bara fanns glass som mamma köpr till efterätt som förmodligen var för dyr för att äta på mitt sätt - massor. Sen fick jag inte upp glassjävlet. Sen när jag väl fått upp locket sved mina fingrar och jag skulle lägga över en sked så tappar jag all glass som var på skeden -.-

Men nu ska jag sluta klaga. Jag har inga läxor, Benjamin sitter på tåget hit och jag har studiedag imorgon och börjar sent på torsdag. Awesome!


Den här blicken hela dagen.. Typ Hej gå och dö bara!

Sarahli -The fun part of cooking

2010-11-29 18:17:27

Det här är Sarah! Hon är underbar! Klicka på bilden fär att komma till hennes blogg. Hon ska bli bättre på att updatera. Jag lovar! Jag tjatar som saten! Hihihihihih. Vi har nyss ätit jättegod maaaaaat. Det var verkligen stört gott. Vi är så jävla bra på att laga mat det är inte riktigt klokt. Nu ska vi fortsätta nörda Daniel Adams-ray. Ska ladda in bild på maten i datorn snart och visa. Du kommer dööööööö! Synd att smaken inte syns på bild bara. Jaja. Ha det så kult liksom. För det ska vi ha. Pisssssssss

In my bag todayyyyy

2010-11-29 07:27:22

Detta plus en dubbelmacka till lunch omnom. Jag har japanskaprov idag. Därav det otroligt fina nedkladdade pappret med japanska tecken på. Jag tror jag kan alla, hoppas det..

HAHA mamma kom in nys och ba: mår du bra Louise?
Jag sa: Ja..? .. ser det inte ut så?
Hon sa: Nja, du har inget smink ju.

Uppskattning liksom. Typ hej du ser sjuk ut. Det roliga är att jag faktiskt har smink på mig, men bara macara på ögonen. haha knas!

zebramys

2010-11-29 07:20:24

Jag har livets tjockaste strumbyxor på mig, plus zebra strumpbyxor. Jag lär inte frysa.

omnomnomn

2010-11-28 22:16:40


det här vill jag ha just nu

2010-11-28 20:52:40



Glitterpluggar som finns i alla färger! Man vill liksom ha ett par av varje så man kan byta för olika humör eller årstid eller något haha. Det sjuka är att det nästan är möjligt för de kostar ynka 35 kronor styck. Dock ca 50 kronor i frakt men. OMNOMNOM

Två mysiga göströjor i XL med fin text och armbågslappar. Misstänker tyvärr att dessa myströjor kommer sitta på varenda liten flicka om två veckor. Det är synd med det ska nog fungera i allafall! Så länge man inte matchar med svarta leggings och en färgglatt långt linne så skulle det nog funka!


GUBBEN I LÅDAN

2010-11-28 20:37:08



Den här och resten av Daniel Adams-ray's skiva underhöll mig medans jag pluggade japanska hela tågresan hem. Älskart!


söndag, söndag, söndag..

2010-11-28 18:54:35


Idag stod klockan på tidigt! Stackar Benjamin fick gå upp tidigt han med. 10.12 gick mitt tåg. Men jag ska inte klaga. Nästan alla andra tåg var inställda. Som mitt var i fredags. Fysatan vad arg jag var då. Missade spelningen och deckade i soffan när jag kom fram mohaha.

Liten to do list för mig denna veckan

Logotype arbete
Sälja min jacka
Fylla i utbytespapper
Ta mig i kragen och söka det där telefonförsäljarjobbet

Nu ska jag mosa glasnudlar omnomnom

ah, jo eeh..

2010-11-25 00:35:30

Imorgon är det öppet hus på min skola. Det blir att sjunga i caféet hela eftermiddagen. Det mest awesome av allt är att vi inte börjar förrän klockan 3! Sarah ligger redan i min säng och sover. Jag är inte särskilt trött. Har varit på vårdcntralen och tagit mer prover idag. Åt en påse lakritsbilar till tröst. Omnomnom. En REJÄL MISS var att Daniel Adams-Ray spelade på Najs Prajz idag klockan 5 och jag och Sarah missar det! POOOO! På tal om inget annat borde jag nog gå och lägga mig nu. Försöka i alla fall!

Å jo, förresten. Jag har totalt tomt på inspirerande bloggar. Har typ 3 jag läser dagligen. Tipsa mig gärna. Din egen eller någon annans.
Puss


Style By Tyra

2010-11-25 00:24:18

Jag blev väldigt förvånad och glatt överraskad när jag fick se tyras ringar. Har inte varit ett big fan av hennes stil men inte ogillat den heller. Bara inte lagt märke till den. Nu när jag fått se hennes ringar blev jag lite galen. Det är inte ens dyrt. Dör lite.

RAWR

2010-11-23 19:42:32
Idag har jag varit hemma från skolan. Sovit hela dagen typ. Har inte kunnat gå upp ur sängen förrutom äta och gå på toa typ. Kul. Men sova kan vara skönt när man har ont. Synd bara att missa massa skola. Men sånt är livet. Har inte någon inspiration alls just nu. Jag behöver komma ut och se lite snö eller något haha. Imorgon ska jag allt ta mig iväg till skolan.

Jag ska liva upp det här otroligt tråkiga inlägget med lite fina bilder jag och Sarah tog för någon vecka sen. Men skratta inte ffs!



Det roliga är att Sarah verkligen lyckas! Jag ser bara ut som jag försöker vara rolig, om ens det...

Tokyolux kitty couture

2010-11-22 20:17:24

Lägg märke till Audrey's rosa leopardklackar. De skulle jag inte tacka nej till! Jag älskar den ''skabbiga'' känslan med Audrey's bilder till tokyolyx. Det blir alltid så - Hej jag bryr mig inte men lyckas ändå.. Haha. Lite paradoxalt liksom. Men ändå logiskt. Gamla skabbiga möbler som får kläderna och personerna att sticka ut mer och framförallt synas mer men grejen är att stylingen också passar till resten och ändå är det så jäkla awesome... Lite smått kluven liksom.

På tal om något helt annat har jag sålt min dator nu. Wie! Det känns bra. Så nu trillade de direkt ner i festivalsommarkassan. Nästan en hel peace biljett skrapade jag ihop. Glad chey!

I Ödet, nu: 38 års party!

2010-11-20 17:35:10

bildettt

2010-11-20 17:30:24
 
Det blev inte så mycket men här kommer två bilder på Smash into pieces! De var awesome!

Jag har världens bästa mamma..

2010-11-20 01:49:19

.. som kunde fixa hem det här till mig tills idag. Love u!

some kind of awesomeness

2010-11-20 01:47:36

Mina nya skor. Dom är så jävla sköna så man typ dör! Dom är inte så fula heller tycker jag inte minsann!

Förövrigt så var Sarah jätteduktig att dansa och SMASH var awesome! Desutom har det blivit budgivning på min dator! wihue. Nu måste jag packa för jag och Sarah ka ut på äventyr imorgon igen. Vi ska till självaste ÖDET! På 38 ÅRSKALAS....

Bilder från kvällen kommer senare. De är inte höjdarbilder. Ganska suddiga men vadfasen liksom! puss

Kulturnatten

2010-11-19 21:22:57

Mahah vad söt man kan vara! Nu ska jag svisha om mjukisbyxorna och pltta håret och sen ka jag iväg med Sarah och ta del av kulturnatten härluga upplevelser hahahha. Där förresten blandannat Smash into pieces pelar. WIE Puss!

Duktig Louise

2010-11-19 21:17:56

Jag säljer min lilla netbook på blocket billigt. Den fungerar inte alltid utan sladd och jag skulle bara använda den utan sladd därför jag hag inget behov av den. Vill du köpa kan du ju slänga en kommentar så ska vi nog kunna lösa det.

Jag har varit jätteduktig och gjort klart min del av ett landarbete vi har i samhällskunskap också. Det känns jättebra! Hade nästan glömt bort känslan av att ha ett avklarat arbete eftersom att vi inte har haft sådana på sån lång tid haha.

lovepink

2010-11-17 20:56:57

Massa kärlek på detta!

Gijon, Spanien, tre veckor i mars

2010-11-17 19:16:27

Kan man tänka sig. Jag ska till Spanien på utbytesstudentsrea i tre veckor i mars. Det ska bli så sjukt roligt. Var på informationsmöte idag och fick med mig ett kilo papper hem att fylla i, bland annat en cv mall. Man ska skriva ett sorts cv på engelska. Men vadsatan SPANIEN LIKSOM. VÄRME I MARS JATACK!


pluggapluggaplugga, sry

2010-11-17 16:26:40
Förlåt för min dåliga uppdatering, har haft mycket viktigare saker för mig helt enkelt haha! Nu ska jag göra en idrottsuppgift om näringslära och plugga till samhällskunskapsprovet imorgon. Det är synd för jag har mycket mer lust att visa mina nya vinterskor blanannat (lämnade ju tillbaka bootsen med nitar och nu har jag hittat ett par mycket bättre i riktigt läder och med traktorsula och ändå snygga med klack) Och lite annat smått och gott men det får vänta tills senare. Nu blir det pluggingtime!

sminkiwinki

2010-11-14 21:57:31


Skulle inte tacka nej till detta just nu. Skrapar det sista ut typ allt mitt smink. Men jag har räknat ut att det får bli till julen. Just nu älskar julen! Det är bara en månad och 10 dagar kvar till julafton. Wiiihoo!


Design

2010-11-14 20:57:28

Har ändrat lite i designen. Tyckte det var så tråkigt och ofärgglatt. Vet inte hur mycket bättre det blev, är absolut inte klar men det lär väl växa fram något bra ur det tillslut.

Har precis kommit hem från bion. Det känns så konstigt när man går på tidiga och kommer hem halv 9, då kan man inte gå och lägga sig och sätter man igång med något är man inte klar förrän typ 12 haha. Jaja, filmen var bra men den hoppade ganska mycket mellan då och nu. Det hände mycket saker och den var intressant. Skulle  velat ha lite mer humor i det hela eftersom att det ändå var en komedi men nästan blev tråkig bara för att man förväntade sig en komedi. Hade man förväntat sig ett drama så skulle det varit en annan grej. För dramor brukar vara lite smått långtråkiga om man inte är på humör eller tillräckligt pigg för att orka hänga med likom. Shit vad jag babblar på nu får jag ta o ge mig.

The social network

2010-11-14 17:06:21

Nu ska jag äta sen iväg och se denna film. Puss

Idag är det fars dag

2010-11-14 16:36:41

obloblob

2010-11-13 17:54:10

obloblobbb! blobbeliblobb blobb. Jag bara känner hur djupt och meningsfullt detta inlägg kommer bli, nja. Men vadfasen. Jag och sarah ska gösa i våra mysiga carlingmössor hela kvällen och förhoppningvis försöka få till en rad eller två till samhällskunskapen. Dessutom ägde vi nyss mamma och anton på med andra ord. Två ett! Jajajajajja, pussochkkram och såååå.

SNAP

2010-11-12 21:38:40


Benjamin sjunger snap och jag ser allmänt knasig ut men wth. Han har åkt  hem nu, sadface. Jag och Sarah ska plugga i helgen. Det ska bli JÄTTEKUL! Men allt är kuwl med Sarahli!!!!!!!! kanske inte plugga, men det är sånt man måste. Har shoppat grejor också men inte orkat och hunnit fota det. Maybe sen. puss

louloulou..

2010-11-09 21:25:11

FÅGEL

2010-11-09 20:59:05


Nu när jag äntligen kan ladda kameran igen kommer en bild på min ring också! Det är en dubbelring, från Glitter som alla andra av mina ringar. Billigt och snyggt. Man har ju ändå inte samma ring i flera år så jag gillart.

new shiet

2010-11-09 20:48:43

Hårspray hårologi (av mamma hehe)
Mössa från Carlings -Höstens/vinterns gömställe liksom.

spela gitarr och måla naglarna

2010-11-08 19:42:36
Idag har jag ingen fin bild att pryda mitt inlägg med. SRY LIKSOM.
Första dagen i skolan idag, det funkar liksom med saknar höstlovet. Har haft ett otroligt bra höstlov. 
Igår somnade jag halv tre vilket påverkade min japanska lektion något negativt. Men min lärare kallar mig fortfarande mig yamamoto spirit vilket måste betyda att han gillar mig. Efter skolan blev det en sväng på stan. Fick med mig en mysmysig mössa från Carlings. Nu ska jag spela gitarr och sen måla naglarna.
Förresten, om det är någon som vet hur man får in bilder på sidorna tp där menyn är fast på båda sidorna får ni gärna berätta det för mig. Jag lyckas verkligen inte!
Puss 

OMNOMNOM

2010-11-07 21:49:51

Att förlora en illusion innebär att bli en sanning rikare

2010-11-07 21:29:17


BILDBOMB A`LA ÖDESHÖG

2010-11-07 01:09:15


Vi hade faktiskt jättemysigt!


GRATTIS BENJAMIN - 5 av 5 toasters!

2010-11-06 20:20:37
Har precis kommit hem från några dagar med denna fina människa! Kommer lite bilder senare. Men idag fyller han år. Hela 5 år. GRATTIS PÅREJ! puss (+15) (=20) hihi

På ett tåg kan man ha kul

2010-11-03 23:33:58

En hög med ÖDE

2010-11-03 23:32:40
Fast det är mysigt i alla fall puss

Äventyr

2010-11-02 12:13:55


Idag ska dessa små flickor ut på eventyr. It's freaki'n awesome! Pussva


Ljuva 90-tal

2010-11-02 00:10:00

Har letat hur läng som helst efter vad de här grejerna heter. Nu har jag äntligen hittat! Jag minns så väl när jag hade dem när jag var liten. Men inte vad de hette. Sen bara poff! Efter lite google ledtrådar föll det på plats. Jag leder budet på ett sånt hät kit på tradera. 9 kronor. Har jag råd?

Måste i alla fall ha. Jag är så knasig ch jag vet det för typ alla jag har frågat avskyr de här. Men jag gillar faktiskt 90-talets mode. Inte rakt igenom men många detaljer tycker jag är värda en andra chans i rätt sammanhang.

Magtröjan är ju redan tillbaka och jag älskar det!

Klumpiga platåskor är också påväg tillbaka inte riktigt a la 90 tal med feta gummisulor och kardborreband men platån är påväg dit den ska.

Även storbrittaniens och flagga och den amerikanska flaggan börjar bli ganska het nu.

Jag har en känsla av att inte ens elin kling kan få kamoflagemönstret att bli något i sommar. Men det är en gissning. Även om det kommer säljas på gina tricot i transparenta och moderna modeller. Jag har otroligt svårt för det just nu men man kan ändra sig snabbt.

De utsvängda, låga stretchbyxorna tror jag också kommer tillbaka, men inte riktigt än. Utsvängda levi's jeans finns fortfarande på de värsta reorna och då håller det inte. Utsvängt är de flesta nog fortfarande skraja för.

Knästrumporna. Min absoluta favorit grej. Jag har nästan aldrig jeans eller tjocka strumbyxor, därför är knä/lårstrumpor både snygga och värmande.

Glitter är något som också förknippas med 90-talet. Jag kommer ihåg alla glitter-bodylotions och glitter klet och sådant. Glitter är något jag har fastnat för igen. Inte i ansiktet och på kroppen utan mer som nagellack, på prylar och snycken. Men det ska vara koncentrerat, inte lite här och där... allt glitter på samma plats liksom.  


Det finns liksom  små detaljer som jag tror/vill ska komma tillbaka och blandas ut till lite lagom eget trashigt klashigt!


BE STUPID-DIESEL

2010-11-01 23:11:42


Awsm


awesome boots

2010-11-01 20:51:13


De här vinterbootsen ser verkligen ut att vara helt perfekta. Jag älskar klumpigheten i sulan. Måste provas när jag ser dem!


no more yellow shiet

2010-11-01 20:20:07


Snurrade upp håret i två slaviga flätor på huvudet idag hehe. fick upp lite färg mitt på huvudet också wihie. Hade färgbalsam i håret i två timmar igår som gjorde sitt jobb. No more yellow shiet! Love


Drop Dead

2010-11-01 19:53:46


Ett litet kollage med mina favoriter från Drop Dead just nu.