Ljuva 90-tal


Har letat hur läng som helst efter vad de här grejerna heter. Nu har jag äntligen hittat! Jag minns så väl när jag hade dem när jag var liten. Men inte vad de hette. Sen bara poff! Efter lite google ledtrådar föll det på plats. Jag leder budet på ett sånt hät kit på tradera. 9 kronor. Har jag råd?

Måste i alla fall ha. Jag är så knasig ch jag vet det för typ alla jag har frågat avskyr de här. Men jag gillar faktiskt 90-talets mode. Inte rakt igenom men många detaljer tycker jag är värda en andra chans i rätt sammanhang.

Magtröjan är ju redan tillbaka och jag älskar det!

Klumpiga platåskor är också påväg tillbaka inte riktigt a la 90 tal med feta gummisulor och kardborreband men platån är påväg dit den ska.

Även storbrittaniens och flagga och den amerikanska flaggan börjar bli ganska het nu.

Jag har en känsla av att inte ens elin kling kan få kamoflagemönstret att bli något i sommar. Men det är en gissning. Även om det kommer säljas på gina tricot i transparenta och moderna modeller. Jag har otroligt svårt för det just nu men man kan ändra sig snabbt.

De utsvängda, låga stretchbyxorna tror jag också kommer tillbaka, men inte riktigt än. Utsvängda levi's jeans finns fortfarande på de värsta reorna och då håller det inte. Utsvängt är de flesta nog fortfarande skraja för.

Knästrumporna. Min absoluta favorit grej. Jag har nästan aldrig jeans eller tjocka strumbyxor, därför är knä/lårstrumpor både snygga och värmande.

Glitter är något som också förknippas med 90-talet. Jag kommer ihåg alla glitter-bodylotions och glitter klet och sådant. Glitter är något jag har fastnat för igen. Inte i ansiktet och på kroppen utan mer som nagellack, på prylar och snycken. Men det ska vara koncentrerat, inte lite här och där... allt glitter på samma plats liksom.  


Det finns liksom  små detaljer som jag tror/vill ska komma tillbaka och blandas ut till lite lagom eget trashigt klashigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback